BAREFOOT STRONG

BAREFOOT STRONG - objevte tajemství pohybové dlouhověkosti od Dr. Emily Splichal. Je ten správný čas aplikovat nejnovější výzkum do nové oblasti anti-age medicíny známé jako pohybová dlouhověkost.…

Celý popis produktu
299 Kč s DPH
Skladem >5 ks

Popis produktu

BAREFOOT STRONG - objevte tajemství pohybové dlouhověkosti od Dr. Emily Splichal.

Je ten správný čas aplikovat nejnovější výzkum do nové oblasti anti-age medicíny známé jako pohybová dlouhověkost. Připojte se k podiatričce a specialistce na lidský pohyb Dr. Emily Splichal, která zkoumá vědu spojenou s tréninkem naboso a provede vás světem této často přehlížené oblasti zdraví a fitness související s tajemstvím mladistvého pohybu.

Dr. Emily cestuje celým světem jako odbornice bosonohého tréninku a zkoumá koncept efektivity pohybu od samotné země nahoru. Skrze bosonohou vědu, fasciální trénink a neuromuskulární kondici vám Dr. Emily ukáže, jak ve zdraví přežít dnešní nezdravě nepřirozené podmínky obuté společnosti a jak optimalizovat vaše pohybové vzorce.

BAREFOOT STRONG je vaším průvodcem k dlouhověkému efektivnímu pohybu, krok za krokem: od aktivačních cvičení bosého chodidla až po vitamínové doplňky pro ochranu periferních nervů.


Jste připraveni objevit tajemství pohybové dlouhověkosti a stát se Barefoot STRONG?

 

Název: Silní naboso (Barefoot strong)
Autor: Dr. Emily Splichal
Jazyk: čeština