Osteopatie

Osteopatie spočívá na několika jednoduchých a obecně platných principech, kterým dal již jejich zakladatel formu (americký lékař dr. Andrew Taylor Still), v níž je lze učit a naučit. Osteopatii…

Celý popis produktu
249 Kč s DPH
Skladem >5 ks

Popis produktu

Osteopatie spočívá na několika jednoduchých a obecně platných principech, kterým dal již jejich zakladatel formu (americký lékař dr. Andrew Taylor Still), v níž je lze učit a naučit. Osteopatii založil koncem 19. století.

Lidské tělo je uzpůsobeno k tomu, aby po celý život bezchybně pracovalo a udržovalo své tělesné funkce – aby bylo zdravé. Pokud organismus nepracuje správně, osteopat hledá příčinu buď v tom, že organismus není nutnými stavebními kameny vybaven, anebo že prostřednictvím nervové soustavy dostává chybné pokyny. Osteopat jemnými, ale hluboce účinnými hmaty vnímá příčiny nemocí, uvolňuje napětí a blokády a odstraňuje tak různorodé potíže.

V USA je osteopatie zrovnoprávněna s klasickou školní medicínou. V Německu a v Evropě ji zatím jen postupně poznáváme. Touto knihou bychom tedy rádi přispěli k tomu, aby byla osteopatie správně chápána a aby se ve stále větším rozsahu uplatňovala i u nás.

 

Název: Osteopatie cílené uvolňování blokád
Autor: Torsten Liem, Christine Tsolodimos
Jazyk: čeština