Airofit PRO 2.0

Nejchytřejší trenér dýchání na světě se právě stal ještě chytřejším. Nastavte si své zaměření a začněte zlepšovat své dýchání směrem k vašim osobním cílům s novou generací Airofit PRO 2.0. S…

Celý popis produktu
8 950 Kč s DPH
Skladem >5 ks

Popis produktu

Nejchytřejší trenér dýchání na světě se právě stal ještě chytřejším.

Nastavte si své zaměření a začněte zlepšovat své dýchání směrem k vašim osobním cílům s novou generací Airofit PRO 2.0. S přizpůsobitelným a inteligentním tréninkem se váš Airofit přizpůsobuje vašemu stavu dýchání, zlepšuje celkový výkon a pohodu.

Pro ty, kteří nekompromisně dbají na výkon a brání se zlepšování vážně.

  • Inteligentní vedení aplikace
  • Měření funkce plic
  • Personalizované tréninkové programy
  • 17 přizpůsobitelných tréninkových sezení
  • Nastavitelná obtížnost
  • Zpětná vazba a statistiky tréninku

Nejchytřejší trenér dýchání na světě vám umožňuje přizpůsobit trénink vašim každodenním potřebám. Použijte trenér k zvýšení své flexibility, zlepšení síly inspiračních a expiračních svalů a dýchejte jako nikdy předtím. Nastavte si svůj osobní zaměření v aplikaci, pracujte směrem ke svým cílům a dosáhněte výsledků, které skutečně mají význam.

S aplikací Companion měří Airofit Pro vaši funkci dýchání a upravuje vaše tréninky podle toho. Propojte svého trenéra a získejte personalizované tréninkové programy, živý vedení a zpětnou vazbu a statistiky, které zajišťují jasné a srozumitelné zlepšení. Airofit Pro odstraňuje odhadování z práce s dechem. 


Spolupracujeme s odborníky na dýchání a sportovci na vývoji nejefektivnějších algoritmů, cvičení dýchání, tréninkových programů a srozumitelného sledování pokroku. Vše je dostupné prostřednictvím aplikace Companion.

NÁVOD NA AIROFIT 2.0 ZDE