Korkový masážní set maxi

Korkový masážní set maxi můžete využít pro automasážní techniky svého těla příjemného přírodního metariálu - korku. Korkové masážní míčky a válce naleznete v mnoha velikostech a provedeních! Korek je…

Celý popis produktu
1 599 Kč s DPH
Skladem >5 ks

Popis produktu

Korkový masážní set maxi můžete využít pro automasážní techniky svého těla příjemného přírodního metariálu - korku.

Korkové masážní míčky a válce naleznete v mnoha velikostech a provedeních! Korek je lehký a tvrdý materiál, který se hodí jak pro masáž, tak je zároveň snadný pro přepravu. Pro autoterapii můžete zvolit jak presuru - tlakovou masáž míčkem, tak dynamické míčkování, kde buďto jezdíte míčkem po těle, nebo naopak tělem po míčku. Zátěž mužete nastavit tlakem ruky na míček, nebo pozicí těla. Pokud například máte míček na zemi a ležíte na něm, bude tlak vyšší v porovnání s tím, když míček vložíte mezi své tělo a stěnu. 

Pro ještě komfortnější míčkování můžete využít různých rozměrů a tvarů míčků. V korkovém provedení naleznete na našem eshopu jak míčky různých velikostí pro různé části těla, tak například dvojmíček, neboli míček ve tvarů arašídového oříšku, který se hodí pro masáž zádové oblasti kolem páteře, nebo prefirních čístí těla - paže, přetížené předloktí anebo lýtkové svalstvo. Pro náročnější uživatele nabízíme kromě samotných míčků a válců různé sety, kde můžete tyto produkty kombinovat a využívat tak pro cvičení a masáž různách částí těla ten nejvhodnější tvar přímo pro Vás.

Korkový masážní set maxi:

  • masážní válec 10 x 30 cm,
  • míček 6 cm,
  • míček 8 cm,
  • mini válec 5 x 15 cm,
  • bavlněná taška.