Physiotherm Nahřívací polštářek s lávovým pískem

Od bolavých svalů, ztuhlé šíje nebo nedostatečného prokrvení končetin vám uleví nahřívací polštářek Physiotherm s lávovým pískem. Jeho použití je zcela jednoduché. Stačí jej nahřát v mikrovlnce nebo…

Celý popis produktu
890 Kč s DPH
Skladem >5 ks

Popis produktu

Od bolavých svalů, ztuhlé šíje nebo nedostatečného prokrvení končetin vám uleví nahřívací polštářek Physiotherm s lávovým pískem. Jeho použití je zcela jednoduché. Stačí jej nahřát v mikrovlnce nebo v troubě a přiložit na kterékoliv místo na těle, které potřebujete prohřát. Polštářek sálá extra příjemné a suché teplo, které díky vysoké kapacitě akumulace vydrží velmi dlouho. Jeho velkou výhodou je také jeho skladnost. Můžete jej jednoduše složit a přibalit kamkoliv s sebou. Pomůcku můžete bez obav používat i pro studenou kompresi, když ji vložíte na chvíli do mrazáku. Nahřívací polštářek Physiotherm s lávovým pískem je ve snímatelném potahu ze 100% bavlny, který můžete prát v pračce na 40 °C.

Klíčové vlastnosti nahřívacího polštářku Physiotherm 

  • Uleví od bolesti svalů, ztuhlé šíje, zvýší prokrvení končetin
  • Nahřívací polštářek Physiotherm je s lávovým pískem s vysokou kapacitou akumulace tepla
  • Vydávané teplo je velmi příjemné a suché
  • Polštářek nahřejete v mikrovlnce nebo v troubě
  • Snímatelný potah ze 100% bavlny lze prát v pračce na 40 °C
  • Polštářek Physiotherm s lávovým pískem je vhodný i pro studenou kompresi

Použití:
Sejměte potah. Pro studenou kompresi vložte do mrazáku. Pro hřejivou relaxaci ohřívejte v mikrovlnné troubě při 600 Watt max. 2 minuty nebo v troubě při cca 150 °C po dobu15 - 20 minut.