Profilovaný ortopedický polštář

Profilovaný ortopedický polštář pro hlavu a krk pomáhá bojovat proti symptomům bolesti v horní části zad a poskytuje ochranu před dalšími zraněními a degenerací. Jeho ergonomický, speciálně tvarovaný…

Celý popis produktu
540 Kč s DPH
Skladem >5 ks

Popis produktu

Profilovaný ortopedický polštář pro hlavu a krk pomáhá bojovat proti symptomům bolesti v horní části zad a poskytuje ochranu před dalšími zraněními a degenerací.

Jeho ergonomický, speciálně tvarovaný tvar eliminuje nepohodlí v oblasti krku, hlavy a ramen. Podporuje zdravý a pohodlný spánek, poskytuje hlubokou relaxaci a uvolňuje napjaté svaly.

Ortopedický polštář pro hlavu a krk je vyroben z měkké a vysoce elastické pěny s pamětí, která se přizpůsobuje anatomickým křivkám těla. V důsledku toho lze přijmout zdravou a pohodlnou spánkovou pozici. Rovnoměrné rozložení váhy snižuje nepohodlí spojené s bolestí krku, krku a ramen. Lze používat denně, nejen jako podpora pro rehabilitaci páteřních problémů a degenerací, ale také jako pomoc při vědomé péči o zdraví a pohodu.

Rozměry polštáře: 55 x 45 x 9-11 cm

Výhody používání ortopedického polštáře:

  • Lepší kvalita spánku
  • Snížení stresu a uvolnění svalů
  • Zlepšený krevní oběh
  • Ulevení nebo úplné odstranění bolesti v horní části zad
  • Hluboký odpočinek a rychlejší regenerace

Profilovaný ortopedický polštář pro krk a hlavu je dodáván s odolným, antibakteriálním potahem vyrobeným z příjemného na dotek, prodyšného materiálu.

Jeho boční stěny mají zesílené švy vyrobené z jemných nití saténové vazby, které nezpůsobují vrásky a jsou šetrné k pokožce. Potah je zipový a lze jej snadno sundat a vyprat v pračce při teplotě 30 °C.

Polštář je dodáván vakově stlačený a vyžaduje přibližně 48 hodin, aby získal správný tvar po vybalení.