Skolióza – jak pomáhá pohyb

Trojrozměrné pohyby mobilizují páteř: Skolióza, vybočení páteře, se objevuje především u mladých dívek ve fázi růstu. Klasicky se léčí pomocí statické fyzioterapie a korzetu – což si mnohdy vyžaduje…

Celý popis produktu
270 Kč s DPH
Skladem 4 ks

Popis produktu

Trojrozměrné pohyby mobilizují páteř: Skolióza, vybočení páteře, se objevuje především u mladých dívek ve fázi růstu. Klasicky se léčí pomocí statické fyzioterapie a korzetu – což si mnohdy vyžaduje mnoholeté úsilí. Jde to také jinak, s novým terapeutickým konceptem, který předpokládá, že převezmeme zodpovědnost sami za sebe. Trojrozměrná cvičení Spiraldynamik® působí proti deformitě dynamicky.

Bezbolestně, v pohybu a s radostí ze života (zkušenosti autorky): Autorka má sama skoliózu, je zároveň i fyzioterapeutkou a tanečnicí – ví, jak to chodí. Ukazuje, že radost z pohybu a vlastního těla lze prožít i se skoliózou. Cílevědomými změnami pohybových vzorců se dá změnit tvar i celkové vyzařování těla.

Činnosti běžného života jsou terapií: chůze, sezení, běhání či plavání – kdykoli je tělo v pohybu, má páteř možnost se dynamicky napřimovat a otáčet. Kniha nabízí množství nápomocných a účinných cviků, abychom mohli cvičit sami – den co den, ať již plně vědomě, anebo bezděčně.

 

Název: Skolióza – jak pomáhá pohyb
Autor: Dr. med. Christian Larsen, Karin Rosmann-Reif
Jazyk: čeština